Излезе версия OFRM Geotrade 2019 Q1

Новата версия 2019 Q1 вече е на разположение за сваляне от нашия уебсайт на всички потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

Във версия 2019 Q1 са добавени липсващи досега кръгови движения в гр.Габрово, както и са отстранени открити неточности из цялата страна.

 

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Добавени са над 1000 точки за новосъздадени или досега липсващи обекти из цялата страна и са заличени точки за закрити обекти.

 

За любителите на офроуда и туризма

 

Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 135 километра oфроуд участъци, туристически пътеки и велопътеки.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

Забележка: Показаната карта е за демонстрация и нивото на детайлност е ограничено от практични съображения.Предложения от shop.KARTA.bg

Цена: 273 лв