Излезе версия OFRM Geotrade 2019 Q2

Новата версия 2019 Q2 вече е на разположение за сваляне от нашия уебсайт на всички потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

Във версия 2019 Q2 e добавен новият участък от магистрала 'Струма' след Благоевград, както и са отстранени открити неточности из цялата страна.

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Добавени са над 500 точки за новосъздадени или досега липсващи обекти из цялата страна и са заличени точки за закрити обекти.

 

За любителите на офроуда и туризма

 

Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови над 8 000 километра oфроуд участъци, туристически пътеки и велопътеки. Прецизирани са и около 10% от реките из цялата страна.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

Забележка: Показаната карта е за демонстрация и нивото на детайлност е ограничено от практични съображения.Предложения от shop.KARTA.bg

Цена: 1269 лв
Цена: 385 лв